TITLE

DESCRIPTION

Події осені 2020

Листопад. Співпраця з Благодійним фондом “Щаслива лапа” – це участь у заходах, які виховують гуманне ставлення до тварин, зокрема безпритульних. Цієї осені ми провели традиційний “Урок доброти”, а також зустріч з ветеринаром, кінологом і його вихованецею Кірою. Діти розповіли каналу “1+1” про дружбу з Благодійним Фондом “Щаслива лапа” та про своїх чотирилапих друзів.

В кінці листопада вихованці старших груп та учні початкових класів провели заходи до “Дня гідності і свободи”. діти обговорили права українців на гідність, єдність, мову.

 

В жовтні з дошкільнятами зустрілась “Королева Математики”, яка провела з дітьми старших груп математичний квест. Виконуючи цікаві завдання, дошкільники проявили кмітливість та вміння працювати в команді. 

“Ой! Яка чудова українська мова!”Тиждень української мови та писемності традиційно розпочинає листопад. Дошкільнята знайомились з перлинами усної народної творчості, а школярі стали учасниками І-го етапу конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика. Завершили тематичний тиждень конкурсом читців поезії про мову.

14 жовтня відзначають одразу три величні свята: “День Покрови”, “День захисника України” та “День українського козацтва”. З нагоди цих свят у нашому закладі пройшди тематичні заходи.

 

Вересень розпочався з “Олімпійського уроку”. Школярі та дошкільнята за здоровий спосіб життя. Діти люблять фізкульутру та спортивні замагання 

Компанія LEGO Foundation співпрацює з нашим закладом через проект “Сприяння освіті”. Вже кілька років поспіль діти з захопленням поринають у світ LEGO-конструкторів, а педагоги впроваджують діяльнісний підхід в освітній процес. Цьогоріч СНВК “Пізнайко”став учасником двох проектів. Перший з них “Play mate”- який познайомив нас з чудовим партнером ЗДО “Пізнайко” м. Бердянськ.

Другий проект «Книга, що оживає» в рамках платформи «Play Fest», що занурив нас в історію виникнення книги.

 

КОНТАКТИ

м. Київ, 04050

вул. Дегтярівська, 6-А

ст. метро «Лук’янівська»

(044) 483-64- 96